Firmatur

Firmatur / Kick off / Arrangement

Hva med å legge en tur med kollegaer til Smuksjøseter. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Om vinteren er det “veiløst” inn til Smuksjøseter. Vår nostalgiske beltebil frakter dere trygt inn til foten av Rondane.  Naturen rundt stdet, “å være alene sammen”, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold. Enten det er sommer eller vinter dere besøker oss så er det mange aktiviteter og by på.

 

Her er ett av våre forslag til et to dagers opphold hos oss:

Ankomst
Vi henter dere på Otta Stasjon
En liten smak av Gudbrandsdals akevitt blir servert i bussen på vei opp til Høvringen, mens verten ønsker velkommen og snakker litt om området og hva som vil skje de neste to dagene.
Etter ankomst og innsjekk på rom møtes alle i peisestuen for en aperitiff før middag.

Vi legger stor vekt på lokale råvarer på vårt kjøkken og foreslår:

MENY FREDAG KVELD:

Hovedrett
Speketallerken med utvalgt spekemat fra Gudbrandsdalen, eggerøre, salat, rømme og
godt smør.

Dessert
Pannacotta med friske bær

Det kan være godt å strekke litt på beina etter middagen og vi foreslår å ta desserten i vår lune peisestue sammen med en knitrende peis, kaffe og en god Cognac.

 

Dag 1
En solid, god frokost serveres i spisesalen.
Gåtur i nærområdet for de som vil det før dere samles til fellesmøte.
Fellesmøte i deres egen regi.
Overhead, WIFI og andre tekniske løsninger kan være tilgjengelig ved behov.
Kaffe/te/vann/frukt og «Kringla hena Mor» blir servert.

Lunsj vil bli servert i vår utestue og vi tilbyr «Elgpåså på fjøl» Her plukker vi ut gode rotgrønnsaker, blander det hele med godt smør og krydder fra Aukerust i Lom, elghakk fra Heidal og pakker det hele inn i aluminiumsfolie og steker det på bål.

TEAMBUILDING AKTIVITET

Siden dere nå befinner dere i villreinens rike og ved foten av Rondane vil vi basere vår teambuilding aktivitet rundt dette.
Dere kan selv dele opp i lag på 5 personer eller vi kan gjør dette for dere.
Aktiviteten vil gå ut på å bygge deres egen «VILLE REIN»

Hvert lag vil få utlevert:

Sag / Øks / Kniv / Stål lengder / Hampetau
Runde vedkubber i forskjellige fasonger og størrelser
Kvist i forskjellige lengder og størrelse
Pensler og maling
Reinen skal være sånn ca. 1 meter høy og 1,5m lang, ha et pent hode med gevir å stå helt av seg selv. I denne aktiviteten må det planlegges, delegeres og utføres flere ulike oppgaver hver for seg og sammen. Laget må jobbe tett sammen for å få selve reinen montert og resultatene vil variere stort.
I tillegg til den ferdigstilte reinen må lagene svare på 10 spørsmål om Høvringen, Rondane og selvsagt villreinen.
Dommeren vil legge vekt på hvordan lagene håndterte selve oppgaven seg imellom, hvor løsningsorienterte de var for å få den sammen og selvsagt – det estetiske uttrykket.

Etter aktiviteten står badestamp og badstuen varm for de som ønsker det.
Rondastakk Randi står klar til å servere det dere vil ha av drikke og snacks i stampen.

FESTMIDDAG LØRDAG MENY

Forrett
Fjellørret fra Smuksjøen på hjemmebakt flatbrød

Hovedrett
Reinsdyr indrefilet med konjakksaus, poteter, surret sjalottløk og champignon

Dessert
Sjokolade fondant med bringebærsaus.

Dag 2 – avreise
Brunsj og utsjekk før den triste avskjed med Høvringen for denne gang.
Transport til Otta Stasjon.

Fyll ut skjema for …

innsjekk